Modele te hixhabit

Mbulesa dhe veshja dinjitoze e një gruaje muslimane rrezaton modestinë, por Edhe krenarinë për identitetin e SAJ, Duke i paralajmëruar meshkujt që pushtohen nga dëshira të shfrenuara, të Sillen në mënyrë më të përgjegjshme ndaj Tyre. Anketat në lidhje me pyetjet për veshjet e gjinisë femërore, u trajtuan Vetëm si parapëlqim Rreth këtyre veshjeve. Pas çdo përgjigjeje që morën anketuesit, ATA shpërndanë MODELE përshkruheshin 6 forma, APO të mbulesës, dhe kërkuan nga qytetarët që anketoheshin që të zgjedhin femrën më të përshtatshme për publikun. Ka dy pyetje në lidhje me këtë propozim. Rrjedhimisht, termi himar, sipas përkufizimit, do të thotë një copë leckë që mbulon kokën e TIJ. Përkundër faktit se “hixhabi” është i Lidhur me muslimanët, Kjo formë e rrobave të përulura ka origjinën para Islamit. Gratë në Mesopotami të lashtë mbanin shaminë në mënyrë që gratë “të respektuara” të Ishin të ndryshme nga gratë e klasës së mesme. Hijabi, si rregull, Ishte një tregues i statusit, mënyrës së jetesës dhe shtresës sociale në komunitetin asirian. 1. çdo Grua duhet të mbulojë Aurat e SAJ-vende të pambrojtura, domethënë tërë Trupin, përveç Duart dhe fytyrën. “Gratë e vjetra, që NUK shpresojnë më të martohen, NUK është gjynah ta heqin mbulesën e jashtme, por JO Duke i treguar stolitë e Tyre.

E, nëse përmbahen, është Edhe më mirë për ATO. Allahu i dëgjon dhe i di të gjitha “. [4] KY ka MBI 7 000 pjestare ne Grup ka rregulla që çdo Kush duhet të Ju përmbahet, ëky Grup ka bashkuar shumë motra PA Dallim me APO PA mbulesë, Neve na mjafton të jemi të lidhura mes Vete dhe të rrespektojm Njera tjeren ku Edhe ashtu veprojmë. Sipas Islamit, një Grua e devotshme që i druhet Zotit duhet të shfaqet në Publik Duke mbartur vlerat e Larta moral të dëlirësisë dhe të fisnikërisë. AJO Gjithashtu dëshmon që Dashuria e SAJ ndaj Zotit është më e Madhe se kënaqësia e kësaj jete. Duke mbuluar Trupin dhe flokët e SAJ, AJO bën të qartë se AJO NUK është një vajzë që kërkon të jetë në Qendër të vëmendjes. Po ashtu, AJO NUK pranon assesi të flirtohet APO të përkëdhelet nga burrat e huaj. Një vajzë e mbuluar muslimane i distancohet vetëdijshëm çdo gjëje që Mund të njollosë nderin e SAJ. AJO dëshiron të identifikohet si një Grua, e CILA duc ndjekur porositë e Zotit, ka arritur paqen dhe lumturinë e de la Shme. Frymëzuar nga blogerët e mëdhenj të modës myslimane jeta është shumë e shtrejtë JO Vetëm për MUA por për çdo njerin nga ne. ne e Dim qe lindim, rritemi, dhe vdesim, por e Dim qe jeta sjell Gezime dhe hidhrime, por ne duhet te jemi ATA te cilin duhet që të jemi të fortë në çdo SFID te SAJ APO çdo gjë na sjell jeta.

Te Kalosh jetën Kot për ne është një humbje e Madhe, andaj duhet ta shfrytezojmë në vepra Pune të Mira ne menyrē qe Edhe Fundi ynë te jetë i mirë. Lejimi i heqjes së mbulesës së jashtme për gratë e moshuara, NUK duhet përdorur si Pretekst që ATO të Dalin kokëzbuluar. Së dyti, në ajetin e sipërm, është porositur shprehimisht që gratë muslimane “të MOS shfaqin bukurinë dhe stolitë e Tyre, përveç atyre që shfaqen në mënyrë të vetvetishme”. Kjo Tregon qartë se gratë muslimane NUK duhet të ndihen të penguar APO të paafta në punën e pneu të përditshme dhe të kontribuojnë denjësisht në zhvillimin e shoqërisë dhe vendit. Për DISA kohë, intelektualët islamikë e kundërshtuan Velin. E njëjta gjë vlen Edhe për pakistanais, “Vendin e pastër”. Bota islame JO Vetëm që NUK e dinte lojën obscurantiste. Por gratë shëtitën, duc treguar këmbët. Para përhapjes së Islamit Politik, i Cili Ishte një Simbol kulturor perëndimor, Mund të shihej në të Errësira Lindjen e mesme.